Självdiciplin

Jo i söndags när jag satt och kollade om det fanns nåt kul och ladda ner så fann jag en bok om självdiciplin,som jag ladda hem. Började läsa den i måndags kväll och har kommit en bit in i inledningen nu,låter mycket vettigt det som står i den,får väl se om man kan öka sin självdiciplin nånting efter ha läst den.

2 dagar

2 dagar har gått på arbets veckan,och får väl säga att det är skit tråkigt att jobba,men som tur är så har man bra arbets kompisar. Hade fan gått hem om jag hade varit tvungen att bara jobba med ordinarie personal,tråkigare människor finns ju inte. Aja under dem här 2 dagarna har jag hunnit börja träna på allvar igen,och judon i måndags var den jobbigaste någonsin,kunde knappt cykla hem efter,och sova fick man inte när man kom hem för då blev det kaffe hos jocke. Men 1 bra grej som hände idag var på gymet när jag körde bänk,har aldrig kört mer än 2 reps på 80 innan,och idag gick det 5 och 4 på 85 efter det,fan stolt över mig själv ;). Jocke tycker jag ska maxa nästa gång direkt för att se vad jag tar,och om jag inte tar 100 så ska han trycka ner mig i 1 bänk tröja så jag kan säga att jag tog 100;). Nä nu sitter jag här och har kollat på film med jocke,oskar,och pean;),Denny smsade och sa att han skulle komma förbi,för 1 timma sen och här sitter jag fortfarande själv,23,32 är kl och jag ska jobba imorn,får se hur det går.

Slö dag

Idag har nog varit den minst produktiva dagen i veckan. Gick up runt 12 och tog farväl av anneli,sen bestämde jag mig för att kolla lit anime,blev samurai deeper kyo. Men blev inte så mycket tittade efter som jag somna på soffan efter andra avsnittet, vaknade runt halv 4 igen.Bestämde mig för att grilla och gick och fråga om jocke ville vara med,han var på med skulle hem till sin far först. Så jag cykla iväg och handla pommes till grillningen. Väl hemma igen så tänkte jag att jag skulle se Snatch för gammla minnes skull,men 1 en gång somnade jag på soffan,men bara 1 timma denna gången. Vaknade och precis då ringde jocke och sa att han var på väg hem,så satte på ungen,och förbrede grillen. Vid 20,00 blev det grillat och magen är nu full, så nu blir det 1 kopp kaffe hos jocke och sen sängen.

Fest

Igår hade jag tänkt att göra så lite som möjligt egentligen,men så blev inte fallet. När jag satt inne hos jocke och slappa med honom,så fick jag nyss om en fest emelie skulle på,så fråga om jag kunde hänga med,och så blev det. Tog vad jag hade i kylen att dricka,2 öl och den jävla wiskeyn,tog med den så jag skulle bli av med den. Vet inte om jag lyckades men har inte med mig den hem iallafal,där imot så hade jag anneli med mig. Hon kom med till festen bara en liten stund efter oss. Vi körde lite twister under kvällen,jag sög denna gången,men dem körde konstiga regler när jag var med, att alla fick flytta samtidigt,blev ju kaos:). Efter det så försvann vi hem till mig,tog nog nästan 1 timma och gå nere från rottegatan till mig igår,katastrof ju.

Fiske

Jag och jonas när vi är ute i båten.

Fiske+första träningen

Japp idag har dagen ägnats åt att åka och fiska med Jonas från jobbet. Vi åkte ut till gnosjö fyllde i pärmen där på fiske klubben,om vilken båt vi skulle låna,sen åkte vi ut till hären och båten. Väl där packa vi i allt i båten och åkte ut,det var strålande sol och väldigt varmt,så tröjan flög ju av ganska fort. Det tog väl 1 timma innan första nappet,det blev en liten gädda för mig,sen drog jonas up 2 abborar och det blev 1 gädda till för mig. Efter detta var det helt dött,och vi åkte väl hem efter en 3 timmar på sjön,men först så lekte vi karusell med båten,liseberg kan ta och gå hem, det var way better;). Väl hemma så blev jag så jävla trött så bara satt och glodde nån timma innan jag massade up mig till judon och körde fys 1 timma,sen till kvantum och handla lite mat. Har börjat med en sak med är jag är ute och går,har på mig 2kg vikter på varje ben,så jag ska få lite extra träning;).

Kalas

Jag anton och grim på kalas.

Jonas

Jonas i sin våtdräkt efter våran snorkling.

Snorkla-barnkalas och bio

Idag gick jag up efter att ha sovit första natten på hela veckan utan att varit full. Idag har jag spenderat min tid med att först åka och snorkla med jonas från jobbet,det var hur skönt som helst och mycket efter längtat. Efter det så gick jag på barn kalas hos mig systerson anton,som fyller 3 år,stora killen nu ;),efter detta så hämtade tofflan och gänget up mig hemma hos mig,och vi åkte iväg till jkpg för att se Batman The dark knight. Var en skit bra film men jävla lång 2 timmar och 36 min,höll den på men action rakt igenom hela filmen, så den får 5 fladdermöss av 5 möjliga. Kvällen ägnar jag nu åt bloggen och det blir nog att se klart på Harold and kumar,escape from guantanamo bay.Efter som jag somnade från den igår.

Natt

Sista bilden innan vi alla gick och la oss.

Folk

Mina nya vänner i sthlm,fulla och trötta

Glad

En mycket glad ylva;)

Shots

Massor med shots gick det ner.

Bad

Vi gick och badade.

Fullt ös

Festen är i full gång,och öl spelet likaså

Fest

Festen börjar

Badar

Vi spelar lite boll sport på beachen.

Sista natten med gänget

Igår var det sista natten med killarna från sthlm,dagen började väldigt bra med lite tränning,nere på den lokala fotbolls klubben löpte ett par rundor runt planen och varvade det med 20 amrhävningar och 20 situps på varje varv,blev 9 varv,så räkna ut hur mina armar och mage kände sig efter det. Senare på dagen drog vi ner till stranden,blev jag killarna och deras tjej polare ylva,vi badade för fullt hela eftermiddagen och in på kvällen,vi hade ju blevet lovade att 1 skulle komma ut med sprit och öl, men vid halv 7 ringer han och säger att han inte fått tag i nåt. Panik utbryter nästan,va fan gör vi nu,det skulle ju bli fest ikväll. Vi ringer carolina och säger till henne att köpa lite sprit på systemet innan hon åker tillbaks ut på ingerö. Vi är räddade så vi går och köper spä till spriten och,massa olika grillkorvar som vi senare äter up.Kvällen börjar ganska lungt med att vi dricker 3,5 öl,för att värma up lite,sen börjar vi spela ett öl spel, och där var den lugna kvällen slut,shot efter shot slinker ner i kistan,och man kommer längre in i dimman för varje klunk man tar. Tilslut så avslutar vi spelet och bestämer oss för att gå och naken bada,var ju iåfösig bara killarna som infriade det löftet,och ylva som badade topless iallfal:),dem andra bangade och hade bikinis på sig. Det var fet nice och bada,när man var i vattnet vill säga gick man up så skrumpnade man ihop,trodde att jag aldrig skulle få se min lilla vän igen. Vi drog såsmåningom hem och drog i oss den sista delen shots som vi kunde blanda till,efter det så blev alla så jävla trötta så vi gick och la oss, har riktigt roliga bilder och 1 film som mina vänner ska få se när jag kommer hem.

Men fan då

Det var då fan då att man inte ska kunna gå up i tid,min buss från ingerö går nu från stationen och jag är inte med den,för jag låg och sov till för 1 min sen, Jävla pucko jag är ställer klockan på fel dag,en jävla tur attt jah ens vakna innan bussen till gislaved går,nästa in till stan går om 1 timma och dår har jag 1 timma på mig att hämta mina saker uppe hos pappa och hinna med bussen 12,15, önska mig lycka till för fan,

Igår kväll

Igår kväll var det då grillning som stog på menyn,blev massor med gott kött,öl grogg och massor med shots. Spriten slog waymore än ölen dagen innan,så denna natten blev det inget bad. Det blev massor med kort spel istället,och jag är veckans neger,ineger och president. Men angående shotsen, fan va gött det är att festa med folk som jobbar i bar,dem blandar ju till nåt fint av vad fan som helst.Creed till tobbe, idag har vi städat up i skiten här,och håller på att laga mat nu,eller tobbe lagar mat och jag bloggar ju då ;)

Ström avbrott och bad

Idag har varit en jävligt soft dag. Gick up kl 12 ut och explorade ingerö i 2 timmar,sen tillbaks glodde tv tills strömen gick i hela området, vi bestämde oss för att dra ner till stranden istället. Var en mycket given ide,badat och spelat diverse boll sporter i 4 timmar nu. Men nu är vi tillbaks i huset och har köpt massor med kött vi ska grilla,fet nice. Blir nog nån öl till det,men vi har ju bara typ 10 kvar och en flaska bacardi lemon. Får se vart kvällen landar om man hinner updatera bloggen nåt mer, puss puss.

Måndag och mycket öl

Måndagen blev inte riktigt som jag tänk, började ju med att tofflan hade försvunnit och jag var ensam i sthlm. Men som tur var så hade jag ju träffat andreas och tobbe på söndagen,så jag tog kontakt med dem och möte up dem i gammla stan. Därifrån så gick vi och köpte öl och åkte ut till ingerö,där andreas bor, väl där så glodde vi på lite film åt nudlar och började såsmåningom dricka öl. Vi försökte få ditt lite folk,men förgäves så kom det bara 1 tjej som andreas redan hade lagt beslag på dagen innan. Lite bull var det ju, men vi hade ju öl iallafal,och det gick ner som vatten. När vi var på systemet så köpte vi 60 andersson,tänkte att det skulle nog räcka i 3 dar typ, men idag när jag vaknar och räknar hur många vi har kvar,så blev det nog lite mycket öl igår,vi har 7 öl kvar av 60 st,på 3 pers har vi alltså satt i oss 53 öl inatt. Måste vartit den dumma öl leken som carolina vissade oss som gjorde det. Men men vi får åka och köpa up ett lager idag igen,så vi kan fortsätta, nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och bara njuta av sommaren.

Nya vänner

Jag jonas och våra nya vänner Tobias och Andreas, på en medeltids bar.

Helt sjukt bra söndag

Söndag kvällar brukar ju inte vara specielt roliga, men denna söndag har fan varit den bästa någonsin, historia börjar med att jag och jonas går på bio. Hancock blev det som vi såg. efter det blev det ett par öl på några ställen innan vi träffa på 2 killar på meduza som drog med oss på en medeltids bar, soft men, Tobias som den ena killen hette, bjöd oss på nån drink som nästan brände sönder mina smaklökar, har aldrig ätit eller druckit nåt så jävla starkt. Efter det så drog dem med oss på en GAY club, var ganska skeptisk mot det, men dem var ju inte gay nån av dem, så vi följde med,vi kom ditt och jepp det var mycket gay, men vi köpte ett par öl illafal, sen stog vi ett tag och kollade på Tobias och andreas när dem spelade 21. Sen drog vi up 2 våningar och där satt vi med 2 brudar tills vi gick hem, och kom hem nu 06,00. imorn skulle båda pojkarna och tjejerna höra av sig sa dem, och vi skulle ut till värmdö, och festa med dem. Men vi får väl se om nån hör av sig och vi orkar med det.

Soft

Så här soft ser det ut, när man sitter och lyssnar på live musik på djurgården

Live musik

Live musik på djurgården,med lokal sångare från värnamo,bandet hette ULF om jag inte har fel.

Fika

Tofflan på fiket

söndags kvällen

Idag har jag och jonas mest drivit runt i sthlm,och kollat omgivningarna.Sthlm är en riktigt fin stad,skulle gärna bo här ett tag. Vi hittade ett fik i gammla stan som vi satt oss ner vid,en stund för att villa benen,tog en ost och skink bauguete,kaffe och en cola,som för övrigt kostade 100 spänn,helt hutlöst men vad ska man göra. Sen åkte vi ut till djurgården en runda och gick runt där,hittade en park som dem spelade live musik i,faktiskt en kille från värnamo som var där och sjöng. Sen bestämde vi oss för att gå hela vägen tillbaks från djurgården hem till lägenheten,tog typ 2 timmar så var en bra bit. Nu har vi bokat biljetter till Hancock kl 22,00 på biografen på medborgarplatsen,kanske kan bli nån öl efter det om man orkar med. Peace out

balkong

En bild från min fars balkong,utöver tantolunden och koloniloterna

Bra start

Denna söndag har börjat mycket bra,vaknade av fågel kvitter och strålande sol. Jag hade ju tänkt att villa lite med träningen denna vecka,men det fick bli en 6km runda löpning i det soliga sthlm,helt underbart skönt att springa på nya ställen,både kropp och själ får njuta. Resten av dagen vet jag inte vad vi ska ägna åt, men jonas måste ju vakna nån gång, kan ju inte sova bort hela semester. Nä nu måste jag ta en dusch, som sagt solen skinner högt över våra huvud idag,ganska varmt;).

Meduza

Senare på kvällen på rockbaren meduza.

Isa

Isa på blues baren på söder.

jonas

Jonas på blues baren på söder.

Första kvällen

Första kvällen i sthlm började lite segt med att jag och jonas,satt och kollade tv. Men som kvällen flytter på, så får vi en inbjudan att komma och kolla på "en pianospelning" som jonas så snyggt formulerar det. Vad det egentligen kom sig att vara. Var en blues bar på söder,det var nog den softaste kvällen på länge,brukar ju inte lyssna på blues, men när man sitter på en bar och dricker öl med en polare, så satt det hur bra som helst. Och ja ni hörde inte fel jag drack öl,var faktiskt det ända jag drack när vi var ute igår, förutom rom och colan,uppe i lägenheten. Efter blues baren, så drog vi vidare och gjorde ett pitstop på mcdonalds,och landade sedan på meduza en rockbar i gammlastan,sjysst ställe som jag faktiskt varit på innan.Efter detta hände det inte så mycket, vi satt och filofiserade en stund vid mälaren,och sen begav vi oss hem.

indian

och med det kommer ju även dem obligatoriska indianerna.

Western

Western har anlänt till Sthlm

Konstig typ


@ STHLM NOW

Framme i sthlm, och mat var det första som hägrade för oss,så blev mcdonalds,och en runda på stan. Finns mycket konstigt folk här uppe, synd att vi inte har sådana hemma hos oss, hade livat up litegran. Nu sitter vi här i lägenheten och funderar på om vi ska åka ut nånstanns och bli fulla;), är ju alltid givet

Den snälla chaufören


Bussen

Nu är vi på väg till sthlm i bus4you, måste vara den bästa bussen nånsin,sätten som fotöljer,internet och ström på bussen. Men man måste ju boka innan,som jag och jonas inte hade gjort,men det fixade den snälla busschaufören, med mitt visa kort och ett telefonsamtal. Så nu är vi på väg up och sen får vi se vad som händer.

Fredag

Fredag första veckan på semestern,för att summera denna veckan så har man väl inte gjort nåt vetigt, som man egentligen borde gjort. Men idag har jag rengjort pellets pannan,och ikväll blir det förhoppningsvis att laga mat till mig och anneli. Men innan dess hade jag tänkt spåra lite med grim och springa ner till mig syster och tjata med henne lite. Nu måste jag iväg till affären iallafal,och köpa kattsand till moderns katter.

Ännu en dag

Ännu en dag på semestern som jag stiger up och börjar träna direkt,blev gymet idag med sanell. Körde mage och rygg för mina armar är fortfarande som spagheti efter igår. Ikväll skulle jag vilja hitta på nåt anorlunda men blir nog som alla andra dagar i veckan,en film framför tv.

Improve yourself

Har insett att jag behöver finslippa mina tekniker på judon till dm i september, om jag ska ha nån chans i min nya vikt klass.
Styrkan har jag för att ligga iden klassen on kanske lite till, men måste få up snabbheten i stegen och dragen.
Vill inte ha en tävling till som jag förlorar på nåt dumt när jag går och leder hela matchen.
Får bli hård träning med Mike och bosse, som båda ligger i min vikt klass.
Kommer kännas svårt att gå mot klubb kompisarna, efter vad som hände sist jag gjorde det.

Nä tror jag ska gå och lägga mig tidigt idag för 1 gångs skull på semestern, kan knappt lyfta armarna idag efter judon så, vad ska man göra då?.

Förmiddagen

Idag så har min kusin varit här och hämtat cykel kärran som jag byte mot en cykel från honom,tjatade en stund med honom,sen skulle han iväg på picknick med barnen.
Bestämde mig för att cykla en runda,2,5 mil blev det idag ganska hyfsat, kändes i benen idag att man gjorde 160 i marklyft igår, nytt personligt rekord ;).
Nu ska jag göra tacopaj till mig och tofflan, sen blir det att vänta på anneli, och massera henne innan judo träningen.

projektor


Projektorn kom up den med så småningom

Dammsugaren


Även sanna hjälpte till ;)

Duken



Duken blir ihop satt igen

105 tums duk

Igår efter träningen gick jag up för att vad jag hade tänkt bli en slapp kväll hos tofflan, men när man kommer up där var han och dennis i fullfärd med att sätta up tofflans nya 105 tums projektor duk.
Det hela hade väl gått bra tills dem väl fick up den och såg att duken satt fast inne i sitt hölje, då försökte dem skruva up sidan och fixa detta, men fick sen inte tillbaks den.
Då startade 2 timmars jobbet med att få ner skiten och sätta ihop den igen, fy fan ska aldrig köpa en sån duk.
Men väl på kvällen så blev det 1 film på den stora duken, blir ju faktiskt lite bio känsla, bara popcornen och 100 pers runtomkring som fattas;).

Bra bromsar

Idag har jag varit och ätit lunch uppe hos Emelie där hon jobbar,
på vägen hem nerför gågatan ser jag min bror och börjar bromsa in, inser att jag inte kommer att stanna vid honom om jag inte bromsar hårdare, och gör detta.
Men det skulle jag inte gjort,för cykeln tvär stannar då och jag gör en fri volt över styret och landar framför min bror, som skrattar lika mycket som jag gör när jag ställer mig up och borstar av mig;).
Var en trevlig luft färd tåls att göras om igen;)

Slapp söndag

På söndagen vaknade vi kanske alldeles för tidigt vid 09,30, släppte ut hunden och gick och la mig, för att mysa lite istället, efter att gjort det i ca 2 timmar bestämde vi oss för att se film och gick ner och la oss framför tvn istället.
Även jonas och jessica satte sig och tittade på film med oss, det blev skräck för hela slanten denna söndagen.
Började med Shutter, en film om andar som fastnar på kort, och sen blev det Hills have eyes 2, riktig splatter film ;),
och alla njöt av filmerna;) mest jessica som tjöt högt ibland:P.
Men är väl sånt som hör till filmen,
där tog film tittandet med jessica och jonas slut och dem åkte hem till sig själva.
Jag och anneli gjorde ett försök och tittade på Ironman, men vi kollade inte klart på den.
Efter det så lyde anneli sin mor och åkte hem:( synd tyckte jag och deppade lite 1 stund,
sen tog jag grim och gick på lång promenad till A torp för att träffa Emelie och prata lite med henne.
Ska nog egentligen vila foten och inte gå några lång promenader. Har haft ont i foten nu i 1 vecka när jag går på den,men envis som jag är så, gör jag ju det ändå, får se hur det slutar.

Peace out

Helgen

Ja i helgen som varit, har min semester börjat, underbart säger jag, och detta firades med en fest på lördags kvällen hemma hos moi.
Men först ägnades tiden åt att äta på bambu tillsammans med, Anneli,Felicia,Hanna,Amanda,Stefan,Jonas och sanell,
buffe blev det där och magen blev full denna gången med,på väg hem åkte jag med Anneli så hon slapp åka själv, var trevligt och jag fick läsa lite cosmo på köpet med ;).
Väl hemma så sattes musiken igång och festen var på gång att börja, förutom att det bara var jag och anneli, vi hade tappat dem andra på vägen nånstanns;).
Dem förlorade kom tillrätta en stund senare och guitar hero kom in i bilden, och drickat konsumerades friskt,  av alla,
och så fortsatte det hela kvällen lång,
in på natten dök singstar up och dem flesta sjöng sig nästan hesa;).
Var ju riktigt kul och jag var själv över förväntat nöjd med min insats, ett citat av sanell "men detta är inte den david jag känner, han är ju skit kass på att sjunga" haha lätt ju bra tyckte jag, vann ju nångång iallafal;).
Der får bli ett återkommande inslag på fest det.
Senare på kvällen blev det mer mys än fest kanske, musiken gick över till ballader och sånt,några som var lite överförfriskade åkte hem och la sig, andra la sig här och sov.
Efter att vi suttit och väntat på att carro skulle få skjuts en stund så gick jag och anneli och la oss, han inte ens lägga oss i sängen innan vi somnade båda 2 med kläderna på:(.
Det var slutet på en lyckad fest tycker jag iallafal.

Min blivande tatuering


Remington SCC-100


Göteborg och sigges

På lördagen landade vi i göteborg, för att shoppa lite och jessie skulle klippa sig.
Shoppa blev det verkligen köpte byxor,T shirt, sol glasögon, ett par skor och en hår trimmer,som för övrigt var riktigt bra.
Var inne på en tatto studio och frågade vad han skulle ta för min tatuering om han skulle göra den, han sa att jag kan säga ett pris jag ger så gör han det efter det,men ska han göra sitt bästa så skulle det kosta 7000 och ta ca 15 timmar att göra den.Är jävligt sugen på att göra den men vet inte om jag vill ge 7000, sen blir det ju svårt att göra den i GBG efter som man får göra lite åt gången,
Efter göteborg bar det av hemåt, för att grilla lite med polarna, och sen åka till sigges,väl hemma lyckas jag få med mig anneli att följa med till sigges. Hade sagt till dem flesta att vi grillar vid 6, men som alltid så kommer dem senare, denna gången blev det inte förens vid 8, men men vi förfestade lte med allt som det innebär.
Väl på sigges så röjde vi loss på dans golvet, allra mest tofflan som alldrig är ute röjde som han alldrig gjort för;),
var mycket roligt att se, men som vanligt så kommer man ju ifrån varandra och, det blev jag och anneli som fick dansa resten av kvällen, var mycket trevligt oach det gör jag gärna om.

Det var den helgen den började bra och slutade bra.


Bio + säng

Fredagen ägnades denna helg åt att, först åka och handla fullt med grejer till sovrummet så jag kanske kan få klart det nångång.
Sedan bar det av till jkpg för att se på bio med jessie, men innan dess tog vi en middag på max och en runda inne på ÖB,hittade inget som vanligt, sen gick vi på Narnia Prins caspian, faktiskt riktigt bra film, bättre än den första delen med, kan jag varmt rekomendera.
Efter filmen åkte jag hem och gick up till Tofflan och hjälpte han sätta ihop hans säng ram, gick smidigt, fast fick inte banka i golvet för jonas, så han fick fixa det sista själv dagen efter.


RSS 2.0