Inflames


Helgen över

En mycket bra helg har kommit till ända,
Fredagen startade med bil resa till göteborg för att cheka in på hotell innan metaltown började.
Var inte riktigt så lätt att hitta hotellet som vi trodde,så efter lite körande runt göteborg, frågade vi vad vi trodde var en göteborgare var det låg,men med hennes grövsta stockholmska svarade hon och pekade, åt det hållet det låg. Tur att hon visste var det låg iallafal.
Resten av dagen ägnades åt metall och slappande på hotellet, Banden på fredagen blev Danko jones och             Monstermagnet, mest ägnades nog dagen av att gå och dricka.
Lördagen började med en fet frukost på hotellet, och sen ut på stan en stund innan, metaltown började igen med lillasyster på scen. Sen hade vi 6 timmar tills nästa band vi ville se, så vi tog en runda på stan och käkade på Hardrock cafe, bästa hamburgaren jag någonsin ätit, men den dyraste med, 195 jävla spänn för en hamburgar tallrik och läsk.
Sen blev det bio för att fördriva tiden lite mer, efter det drog vi tillbaks till metaltown, för att se Nightwish och Inflames spela dem sista 3 timmarna. Båda banden var hur bra som helst, och metaltown var över för detta året, men blir nog ett säkert resemål nästa år med.


Mycket svårt

Det finns mycket saker som är svårt, till ex, hoppa 100m och flyga det är ju ganska svårt, men det svåraste måste vara att hjälpa vänner som har det svårt.
Kommer inte på nåt att säga för att hjälpa dem,hur ska man göra då?
Problemet blir bara större och större och jag känner mig bara mindre för varje dag i min situation att hjälpa,
jag försöker men allt går åt helvete,börjar tappa hoppet om mig själv,kanske kan jag inte hjälpa min vän?
Men vad ska man göra då?, kan ju inte bara skita i det, då mår jag dåligt av det, och gör ju inte saken bättre.


+ - 0

Om midsommar var en av dem sämsta, så har resten av helgen varit en av dem bästa på länge iallafal.
Lördagen ägnades åt att först gå och träna lite i dojon, och hämta hundenhos mamma, med väl den delen avklarad, så bar det av  mot  pizza bagaren, tillsammans med Tofflan och hans tjejer.
När vi ätit tröttnade vi på tjejerna och körde iväg dem till tranemo, för att slussa vidare  dem med buss hem till skövde.
Resten av kvällen ägnades åt tv spel, var länge sen nu och hade nästan glömt av hur kul det är, blir nog min sysselsätning i dem regninga sommar dagarna.
Där hade man ju trot att dagen kanske skulle ta slut, men ack nej, efter jonas bar det av till en liten fest:),
och där blev man kvar till ca 12 dagen efter, utan sömn, men jag är inte besviken ändå.

Nu får man ta och komma tillbaks till verkligheten och gå och jobba,
undra om mursi kommer och hämtar mig snart?

Puss i ljumsken

Sämst

Den här midsommar har nog varit en av dem sämsta någonsin, inte för att det var dåligt ute hos emil, för det var det inte, var mycket trevligt där ute, fast fick alldeles för mycket att dricka och för lite att äta , ingen bra kombination, som resulterade i mycket tid på toa. Mycket dåliget av mig, var väl där min dåliga kväll började, och nästan slutade med, vi åkte hem.

väl hemma blev det musik och, mys för vissa,

var väl här min kväll sprack, och jag gjorde en dum grej som jag hoppas jag kan bli förlåten för.

Kan förstå min vän om han inte vill förlåta mig, för det men det är inget som betyder nåt, det som jag gjorde, och drogs med i ögoonblicket, och kanske utnytjade det ja.

men känner mig jävligt dum över det och, kommer inte hända igen.

peace out

PS am an IDIOT

En snäll dam

Jag hjälpte en av damerna med att bära lite grejer idag på jobbet, när vi var klara sa hon "Nu får du allt en prick i himlen",
gick och funderade lite på det, och kom fram till, vad är en prick i himlen finns ju miljaders av dem, tillräckligt för alla på jorden att få "en prick i himlen".
Men kanske bara jag som är dum;)

Tack iallfal damen

jävla cykel

Efter att ha jobbat hela dagen som en jude, tänkte jag att va gött det ska bli att cykla hem nu vid 15,45.
Men ack nej cykeln hade ju punktering, aha nu får jag gå hem tänker jag, men det orkar jag ju fan inte idag och ringer mursi, min arbets kamrat som redan är halv vägs hemma i gislaved.
Men sjysst som han är så vänder han och hämtar up mig,

Min svarta riddare med sin vita springare ;)

Ett ljus gick up;

Sitter och läser lite på judoinfo.com på rasten, och ser detta citat

The secret of Judo: when you fall down 7 times, get up 8 times.

Har alltid undrat vad hemligheten är nu vet jag.


soldatprovet

en bild på hur det kan se ut

FRA lagen

Ska denna lag få finnas ?, nej säger jag vad för nytta gör det att försvaret kan avläsa varenda svensson som sitter hemma och porr surfar. Säpo har ju sagt i utalanden att vi inte har nåt yttre hot längre mot sverige, men ändå vill dem ha denna lag för att kunna få information om yttre hot.
Talar ju imot sig själv ju?,

konstigt konstigt


sveriges radio p3

Säger bara att om ni inte lyssnar på p3 så måste ni börja nu, det är det ända räta radio programet att lyssna på, gå in på www.sr.se/p3 och lyssna på dagens morgons show, leta reda på Hör skolan hur kul som helst ;)

Slapp dag

Idag har varit en riktigt slapp dag, för det första så sov jag till kl 13,30, har jag inte gjort på evigheter nu.
Var riktigt skönt får jag nog göra om igen.
Resten av dagen har ägnats åt att sitta och dega framför datan och kollla på New amsterdam, som för övrigt är en riktigt bra serie,
sen har jag varvat dagen med att åka up till dojon lite för att öva på sparkar och slag, måste ju förfina det nu under sommaren, så när dan kommer tillbaks så imponerar jag på honom ;).

så summan av summeringen blir faktiskt att denna helgen har varit riktigt bra, kan ju alltid förfinas på vissa sätt men, det sparar vi till senare.

Jaa, mata ne (japanska för ses sen)

Världen är sjuk

Vart håller världen på att ta vägen när man inte ens kan hjälpa en gamal man som ligger döende på vägen,

 Vaknade idag och tänkte skulle kolla lite nyheter, detta är det första jag ser när jag,kommer in på aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2688078.ab?latest=true&collapsed=true

Det är fan helt sjukt hur iskallla människor kan vara,men är det bara amerikanarna som är så här eller är hela världen likadan ?.
Hur skulle ni själva reagera om ni såg nåt sånt här, jag vet iallafal at jag skulle göra allt för att hjälpa en medmänniska oberoende vem det var.

Soldatprov & film kväll med tofflan

Ja då var det dags för mitt 7de soldatprov då. Börjar ju som altid med att man blir ihop parad med nån grupp, gamlingar för att ens egen pluton inte har hjärta att ställa up. men gick bra ändå, även om det känns lite som att varför ska jag gå och konka på all min stridsutrustning och 25kg packing, när gamlingarna knappt har sin jacka på sig. Börjar fundera på vad jag gör här?.Får väl glädjas åt att min trogna tränings partner ulf följde med iallfal så man hade nån att prata med.

Men nog om det, väl hemma så bestämde jag och tofflan att vi skulle grilla lite och glo nån hemsk och lång film;).
Vi började med att grilla och fixa iording till att kolla på filmerna,då kom emelie nina och sofia förbi, och hälsade på. Vi satte oss ner och började kolla på National treasure 2, men flickorna försvann nästan lika fort som dem kom. Antagligen hade dem några andra viktiga presoner att träffa: Vem kan vara mer viktiga än jag och jonas det kan man fråga sig ;), aja jag och jonas tittade igenom filmen iallafal, som faktiskt var riktigt bra, den kan jag rekomendera till er skattsökare där ute;), nästa film blev en mer allvarlig och hemsk film, om ZOMBIES, inspelat som en dokumentär om hur döda människor vaknar till liv igen, riktigt bra film, det blir 5av 5 avhugna huvud till den, filmens namn var Diary of the dead.
Efter det lämnade jonas mig helt ensam, läskigt låst alla dörrar och fönster nu och hunden ligger redo att ta alla zombies som kommer;).

Nä nu får det bli sängen.

Over and out

Nej glömde ju att det hände mig en helt sjuk sak idag, när jag var på ica, ni kan aldrig tro detta men jag såg en bil på handikap rutan med en riktig handikap skyllt på, och en riktig handikapad i, detta måste jag skicka in en insändare i vestbo andan om, det är ju skandal;)


 

Ingen sömn och hästar på rymmen

Idag har man ju jobbat som vanligt, tillskillnad att denna dagen har varit in pina, inte sovit en blund inatt pga av olika anledningar, så pinar mig igenom dagen med kaffe och koffein tabletter, och jag som slutade dricka kaffe för 2 månader sen, så slutar ju med att jag får en jävla huvudvärk av all koffein istället, och får ligga och sova 20 min på frukosten istället för att äta. senare på dagen när jag kommer hem går jag och lägger mig direkt och tänker sova 1 timma "bara" kl var 13,00, vaknar kl 17,30 av att telefonen ringer, detär grannen som undrar om jag ska med till gymet, självklart ska man det 1 tränings möjlighet kan man ju inte missa;).
Efter träningen så går jag ner till min syster för att dricka litemer kaffe och tjata lite med henne, men väl där möts jag av hennes sambo i dörren,
citat

"morgan- va bra att du kom nu, kan du passa lil grabben en stund måste ut och jaga reda på hästen"
"Jag- ja visst kan jag göra det men(dörren stängs och han försvinner ut)"

Aha tänker jag vad gör jag nu då?, pojken sover så han är ju inte specielt jobbig, men det är han alldrig annars heller;),
sätter mig och kollar på tv själv, för syran är ju ute och festar med jobbet, självklar så efter en stund så somnar jag ju,
vaknar kl 23,30 av att morgan kommer hem igen,hästarna är hittade säger han, bara 200 m från stallet, men dem har varit och letat i ett området ev 2 km runt det.
jag tackar för mig och går hem, för att s

En blogg ?

En blogg vad ska man egentligen ha den till?, är det för att andra ska kunna läsa om hur intresssant du tycker att ditt liv är?, eller för att kanske spara ner sina egna tankar i livet, så allt inte flyger iväg och man sitter i stolen hemma när man är 40 och undrar vad som hände med dem första 40 åren i sitt liv.

Eller så kanske det är så enkelt att detinte finns nån menning med det, att det bara är löst skvaller om folk som läggs up på nätet för att beskådas av milljontals människor världen över??

Vad vet jag?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0